13 сент. 2006 г., 17:23

Раздвоена душа 

  Поэзия
815 0 1
            Слънцето небосвода напуска-
            ангелът в мене тъгува,
            облаци черни се спускат-
            дяволът в мене пирува.
            И душата раздвоена се лута
            ту обича те с ангелска страст,
            ту облак изпраща и срутва
            теб в моята дяволска паст.
            Вилнея в мойта стихия
            заклевам те мой ще си ти,
            правя дяволска черна магия
            и срутвам твойте измамни мечти.
            Обичах те с любов прекрасна,
            сърце на ангел аз ти подарих,
            но съществува днеска мъст опасна,
            за ангела,когото ти уби.
            Ще стана облак и ще завали
            дъжд от ярост черна ще излея,
            ще разбереш душа на ангел как боли,
            а аз над твоята невярна ще се смея.
            И облаците тихо ще отминат,
            и слънце ангелско ще грей,
            и мислите за тебе ще загинат-
            душата ми свободна ще живей!

© Десислава Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много хубав стих. Казват, че от Любовта до Омразата имало само 1 крачка...
Предложения
: ??:??