7 дек. 2022 г., 13:17

Раздвоение 

  Поэзия » Юмористическая
664 0 0

През нощта си ти красива,

ала денем е обратно.

В тъмно много си те бива,

а по светло-неприятно.

 

Вечер лягам със Снежанка,

сутрин съм до баба Яга.

В сенките си ти вакханка,

а по слънце ми се бяга.

 

В тъмнината те обичам,

в светлината аз ридая.

Моя муза те наричам

и за теб не ща да зная.

 

Явно, този,,Джони Уокър",

що след работа поглътвам,

май ми прави съня мокър

и по тебе бързо хлътвам.

 

А дано не пия вече,

ала надали ще стане!

Поне гаджето, човече,

в миналото да остане!

© Георги Янков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??