30 дек. 2007 г., 16:24

Раздяла 

  Поэзия
949 0 2
Раздялата със себе си е трудна,
все пак загърбваш минали мечти,
заравяш душата си в спомени,
от които много боли.

Но понякога с нея се чувстваш добре,
че за тебе е изминал преход от дете.
Не можем да бъдем винаги едни,
все нещо ще ни промени.

Раздялата носи горчилка.
Раздялата никога радостна не е била.
След нея можеш да намериш утеха
в спомени за минало и песента.

© Красимира Баротева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??