30.12.2007 г., 16:24 ч.

Раздяла 

  Поезия
968 0 2
Раздялата със себе си е трудна,
все пак загърбваш минали мечти,
заравяш душата си в спомени,
от които много боли.

Но понякога с нея се чувстваш добре,
че за тебе е изминал преход от дете.
Не можем да бъдем винаги едни,
все нещо ще ни промени.

Раздялата носи горчилка.
Раздялата никога радостна не е била.
След нея можеш да намериш утеха
в спомени за минало и песента.

© Красимира Баротева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??