1 окт. 2008 г., 14:43

Раздяла 

  Поэзия » Другая
599 0 6

Огледах се в очите ти...

И видях тъга...

Хиляди сърца на парчета разбити...

 

Прочетох мислите ти...

Разбрах сама,

че същото мислиш и ти...

 

Трябваше ли да си тръгнем?...

Всеки в различна посока...

Безмълвни...

 

Трябваше ли гръб да си обърнем?...

Да се оставим на потока,

който минава през ума ни...?

© Тина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??