1.10.2008 г., 14:43 ч.

Раздяла 

  Поезия » Друга
604 0 6

Огледах се в очите ти...

И видях тъга...

Хиляди сърца на парчета разбити...

 

Прочетох мислите ти...

Разбрах сама,

че същото мислиш и ти...

 

Трябваше ли да си тръгнем?...

Всеки в различна посока...

Безмълвни...

 

Трябваше ли гръб да си обърнем?...

Да се оставим на потока,

който минава през ума ни...?

© Тина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??