6 сент. 2007 г., 00:23

Раздяла 

  Поэзия
471 0 1
Нямам сили, да го изкажа със думи...
Безсилна съм дори да заплача!
Обичах те нежно, всеотдайно, до безумие,
... а ти си тръгна ненадейно със здрача!

© АмДжи Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??