Sep 6, 2007, 12:23 AM

Раздяла 

  Poetry
470 0 1
Нямам сили, да го изкажа със думи...
Безсилна съм дори да заплача!
Обичах те нежно, всеотдайно, до безумие,
... а ти си тръгна ненадейно със здрача!

© АмДжи All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??