6.09.2007 г., 0:23 ч.

Раздяла 

  Поезия
472 0 1
Нямам сили, да го изкажа със думи...
Безсилна съм дори да заплача!
Обичах те нежно, всеотдайно, до безумие,
... а ти си тръгна ненадейно със здрача!

© АмДжи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??