18 янв. 2009 г., 09:27

Раздяла 

  Поэзия » Любовная
609 1 1

 

Не ми го казвай - виждам го в очите ти.

Не ме докосвай с дланите студени.

Не ме прегръщай с ръце треперещи от страх.

Сърцето ми го казва - оставяш ме сама.

Без теб аз няма повече да съм човек,

без теб се чувствам празна и скована като лед.

Но ледът в мен ще се стопи

и ще удави всички наши спомени.

Осъзнай се и реши,

защото всичко си отива,

всичко се топи,

а без мен щастлив не можеш да си ти! 

© Елизабет Матеева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Strahotno e slance,tochno tova koeto mislish i chuvstvash.Prodaljavai da pishesh za da moga da ti se radvam i da te razbiram po dobre.Obicham te i znai che vinagi ima po-dobro i novo nachalo.
Предложения
: ??:??