Не ми го казвай - виждам го в очите ти.
Не ме докосвай с дланите студени.
Не ме прегръщай с ръце треперещи от страх.
Сърцето ми го казва - оставяш ме сама.
Без теб аз няма повече да съм човек,
без теб се чувствам празна и скована като лед.
Но ледът в мен ще се стопи
и ще удави всички наши спомени.
Осъзнай се и реши,
защото всичко си отива,
всичко се топи,
а без мен щастлив не можеш да си ти!
© Елизабет Матеева All rights reserved.