Боли, когато гледам как си тръгваш,
боли, когато всичко тук мълчи,
боли, когато всичко живо стихва и чака да се върнеш пак при мен ти.
Боли и болката направо ме унищожава,
но ти така не го разбра.
Сега безсилна чувствам се нещо да направя
и затова ще чакам своята съдба.
За теб… аз пиша тези редове
тъй искрени и чисти, излизащи от моето сърце.
Обичам те и сълзите си аз проливам, защото сърцето много ме боли,
то беше готово да те приеме и направи го -
завинаги в него ще останеш ти!
И знай - ти за мен бе единствен и винаги ще е така,
дори и много наранена, те моля да ми подадеш ръка,
да сбъднем нашата мечта.
© Джейн Все права защищены