7 окт. 2010 г., 15:53

Раздяла 

  Поэзия » Любовная
434 0 3

Обичах те, а ти ме предаде,
обичах те, а ти ме изостави,
обичах те, а ти ме намрази,
сега остана само болката,
сълзите и разбитото сърце,
не, не говори, върви си,
иди си и не ме търси ,
няма място вече в мен за теб,
угасна пламъкът на любовта,
остана единствено скръбта,
ледът и самотата,
искам само да умра
без болка и тъга...

© Красен Костадинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??