Oct 7, 2010, 3:53 PM

Раздяла 

  Poetry » Love
435 0 3

Обичах те, а ти ме предаде,
обичах те, а ти ме изостави,
обичах те, а ти ме намрази,
сега остана само болката,
сълзите и разбитото сърце,
не, не говори, върви си,
иди си и не ме търси ,
няма място вече в мен за теб,
угасна пламъкът на любовта,
остана единствено скръбта,
ледът и самотата,
искам само да умра
без болка и тъга...

© Красен Костадинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??