9 мар. 2012 г., 16:03

Раздяла 

  Поэзия » Другая
549 0 2

 

 

               

                                            Раздяла

 

                                        На младите приятели,

                                                         които заминават.

 

 

                                         Седим на пейката объркани.

                                         Животът ни е вече спомен.

                                          И като спомен, без билет,

                                         ще отпътува утре... по света.

                                                Тук? После? Нищо!

                                 Сред многото безизразни лица

                                 омръзналата самота ще се показва

                                 като някаква сладникава сърдечност.

                                 Пейката ще се превърне в сводница

                                 на безпризорната любов, която другарува

                                 с лунатици, а споменът ще скита надалеч.

                                 Изморен, той пак ще заживее - вече другаде.

                                       И някога ще се обади на адреса,

                                        който е запазил и ще пази винаги:

                                                     А той е: Младост - А.

 

                                                           Wali/ Виолета Томова/

 

 

 

                   

© Виолета Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Пейката ще се превърне в сводница

    на безпризорната любов, която другарува

    с лунатици, а споменът ще скита надалеч.
    Харесах!
  • Тъжно,но вярно...
Предложения
: ??:??