РАЗДЯЛА
Целуни ме, а после тръгни си!
Забрави ме, а сетне спомни
като стих разпилян, недописан,
като блед силует във мъглите...
Като малка завехнала рана,
болежка попила в тълпа...
Ще си спомен до моето рамо!
Аз - спомен... до твойта ръка...
30.05.2008.
© Ивайло Яков Все права защищены