1.06.2008 г., 12:44 ч.

Раздяла 

  Поезия » Любовна
962 0 15
 

                 РАЗДЯЛА

 

Целуни ме, а после тръгни си!

Забрави ме, а сетне спомни

като стих разпилян, недописан,

като блед силует във мъглите...

 

Като малка завехнала рана,

болежка попила в тълпа...

Ще си спомен до моето рамо!

Аз - спомен... до твойта ръка...

 

30.05.2008.

© Ивайло Яков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??