22 мар. 2006 г., 21:05

Раздяла 

  Поэзия
668 0 1
Не искам утрешният ден да идва
с безмилостните слънчеви лъчи
защото знам,че с утрото настъпва
краят на щастливите ни летни дни.

Аз си тръгвам,а ти оставаш тук
загледан сам в безбрежното море
и вълните с своя шепот глух
ще разбиват тихо твоето сърце.

Тръгвам си във своя град забързан
ще се повторят сивите,безцветни дни
Ала при теб остава моя дух-завързан
за твоето сурце,край сините вълни.

Красивите очи,от морето по-дълбоки
загледани стоят в безкрайна самота
твоите очи,прекрасни и дори жестоки
поглеждат ме за "сбогом"...остава празнота.

© Нина Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??