18 мар. 2010 г., 16:09

Раздялата... 

  Поэзия » Любовная
814 0 18

Раздялата не е в очите празни,

не е във бездиханните ръце,

не е във липсата на празник,

не е и във разбитото сърце...

 

Раздялата не е в безсънните ни нощи,

покрити с кувертюрата на болестта,

едва ли е и в сватбените чаши,

гравирали със рани доблестта...

 

Раздялата е в липсата на бъдеще,

в ограбените дарове на нашата душа,

във пламъците мълчаливо парещи,

в убитите мечти, погребани в пръстта!

© Симона Гълъбова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??