19 окт. 2010 г., 23:12

Разкъсана любов 

  Поэзия » Любовная
647 0 1

Разкъсана любов

 

 

 

И ти си сам. И аз - сама.

Изгубени сред джунглата от разни хора.

Простенващи в сумрака с чуждите тела

с разкъсана любов, дарена ни от Бога.

 

Пожар разпръснат – въглени обгарящи

невинни жертви, търсещи привидното.

Невидимата нишка на ефира свързва ни.

В съзнанието си ми ти – и аз във твоето.



© Дияна Райкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Силен и истински стих!Браво!Шест от мен.
Предложения
: ??:??