Разкъсана любов
И ти си сам. И аз - сама.
Изгубени сред джунглата от разни хора.
Простенващи в сумрака с чуждите тела
с разкъсана любов, дарена ни от Бога.
Пожар разпръснат – въглени обгарящи
невинни жертви, търсещи привидното.
Невидимата нишка на ефира свързва ни.
В съзнанието си ми ти – и аз във твоето.
© Дияна Райкова Todos los derechos reservados