19 мар. 2024 г., 21:21

Различна 

  Поэзия
73 3 2

 

Такава съм!

Различна съм!

Не мога да споря

И няма смисъл

Света, ме отразява в своя светлина

A аз, съм само себе си...

Такава,

винаги каквато съм била

За слава не лелея

Нито за богатство

Света ме блазни само

с красота, финес и грация

и може би,

с' светлинните нюанси

Света ми...

доста пъстър е

Изпълнен е и със доста шум

Вибрациите в мене се преплитат

и раждам се такава...

Различна ,

всеки ден

Света, не е за мене огледало

Света реален е...

Понякога жесток

Но, аз съм част

и капчица от него

Съвсем обикновена,

ала нестандартна

и съвсем различна,

всеки ден...

Valentina Mitova

03/03/2024

© Valentina Mitova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??