Такава съм!
Различна съм!
Не мога да споря
И няма смисъл
Света, ме отразява в своя светлина
A аз, съм само себе си...
Такава,
винаги каквато съм била
За слава не лелея
Нито за богатство
Света ме блазни само
с красота, финес и грация
и може би,
с' светлинните нюанси
Света ми...
доста пъстър е
Изпълнен е и със доста шум
Вибрациите в мене се преплитат
и раждам се такава...
Различна ,
всеки ден
Света, не е за мене огледало
Света реален е...
Понякога жесток
Но, аз съм част
и капчица от него
Съвсем обикновена,
ала нестандартна
и съвсем различна,
всеки ден...
Valentina Mitova
03/03/2024
© Valentina Mitova Всички права запазени