От три момчета
почувствах усещания,
които обикновено
се изпитват от един
и винаги чувствата ми са си мои.
От първото момче
разбрах за любовта.
От следващото
трепети на влюбването.
А от третото момче
болката от любовта.
Сега от различни
и многобройни мъже
имам желания за интимна страст
с вълнуваща емоционалност и с любов от обич незабравима,
но единствено в мислите ми.
И съм щастлив и летя със свобода
от моите различни усещания.
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Все права защищены