5.07.2009 г., 17:43 ч.

Различни усещания 

  Поезия » Любовна
465 0 1

От три момчета

почувствах усещания,

които обикновено

се изпитват от един

и винаги чувствата ми са си мои.

От първото момче

разбрах за любовта.

От следващото 

трепети на влюбването.

А от третото момче

болката от любовта.

Сега от различни

и многобройни мъже

имам желания за интимна страст

с вълнуваща емоционалност и с любов от обич незабравима,

но единствено в мислите ми.

И съм щастлив и летя със свобода

от моите различни усещания.

 

 

                                                                                                                       Г.Ф.Т

© Георги Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Тука вече имаме по-близки Усещания!Поздравления!Шестица!
Предложения
: ??:??