25 мая 2011 г., 22:46

Разликата в липсата 

  Поэзия » Любовная
1280 0 13

Отдавна няма ме... Премислих, осъзнах:

къде е смисълът за ход, но наобратно?

А ти, ако желаеше, би спрял с вик

посоката, която бе "за кратко"!

 

 

Но явно има ме в онази ти "графа" -

в раздела "други" никак не е празно.

И казват - времето, дареното, сега

не е за разпиляване. Изкусно

 

 

се справяш ти - вменяваш ми вина

за дългите и празни лунни нощи.

А знаеше - в сърцето ми бе тя -

на татко липсата, с сълзи валящи!

 

 

Сега!? По своя път поехме аз и ти -

не заедно, а всеки поотделно!

И мисля - ще остане да боли

надеждата в сърцето ми НЕпълно!

 

© Петя Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??