Ако си студена -
и отвътре наранена.
Ако изплакваш очите си
и прикриваш лицето си.
Ако не допускаш топлина -
потънала дълбоко в мисълта.
Появи ли се втора врата,
тя ще му спечели ума.
Когато ти го критикуваш,
с нея физически общува
Когато погледнеш го строго,
Тя ще му се радва много.
Докато търсиш спокойствие и свобода,
В нея ще намери любовта
С личните граници дотук,
Сама си оставаш напук.
© Bebcheto bebe Все права защищены