5.09.2024 г., 7:35 ч.

Разлики 

  Поезия » Друга
82 0 0

Ако си студена -

и отвътре наранена.

Ако изплакваш очите си

и прикриваш лицето си.

Ако не допускаш топлина -

потънала дълбоко в мисълта.

Появи ли се втора врата,

тя ще му спечели ума.

Когато ти го критикуваш,

с нея физически общува

Когато погледнеш го строго,

Тя ще му се радва много.

Докато търсиш спокойствие и свобода,

В нея ще намери любовта

С личните граници дотук,

Сама си оставаш напук.

© Bebcheto bebe Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??