16 дек. 2008 г., 13:04

Разминаване 

  Поэзия » Другая
528 0 1

                                                 Когато живота хищно се разграбва.

                                                 И силите  когато слабеят.

                                                .       .        .       .         .       .        .        .

                                               Напред и само напред!

                                             Напред през мъглата напред!

                                             На Свободата белите знамена там,  гордо се веят.

                    

                                          С всяка малка победа. С всеки мълчалив възход.

                                         Бездомникът, намерил своя духовен дом

                                        в най-дългата  улица на онзи сив живот.

                                                    

© Петко Петков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Не съм сигурна, че бездомниците лесно намират духовен живот, по скоро обратното, все са в мрака. Това е мит.
Предложения
: ??:??