12 янв. 2010 г., 17:16

Размисъл 

  Поэзия » Любовная
727 0 20

Любов

Очаквам я

Тя не знае това

Не чува молещи слова

Не вижда пълни с мъка очи

Недолюбва напразните мечти

Тя чака високо да вдигна глава

Да украся с усмивка уста

Да подам някому ръка

Сърце да подаря

Да кажа - Ела,

Любов!

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??