Любов
Очаквам я
Тя не знае това
Не чува молещи слова
Не вижда пълни с мъка очи
Недолюбва напразните мечти
Тя чака високо да вдигна глава
Да украся с усмивка уста
Да подам някому ръка
Сърце да подаря
Да кажа - Ела,
Любов!
© Мария Всички права запазени
ПОЗДРАВИ! БЪДИ!