Jan 12, 2010, 5:16 PM

Размисъл 

  Poetry » Love
701 0 20

Любов

Очаквам я

Тя не знае това

Не чува молещи слова

Не вижда пълни с мъка очи

Недолюбва напразните мечти

Тя чака високо да вдигна глава

Да украся с усмивка уста

Да подам някому ръка

Сърце да подаря

Да кажа - Ела,

Любов!

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??