5 янв. 2011 г., 19:24

Разнежено 

  Поэзия » Любовная
658 0 2

Разнежено


(на обичливата ми съпруга)


Косите ти са весели Слънца
и чоплят лекичко лицето ми,
очите ти -- усмивки на деца
и топлят мекичко сърцето ми!

Косите ти са весели Слънца,
ръцете -- дъхави букети,
очите ти -- усмивки на деца,
нозете -- палави комети!

Гърдите ти са снежни топки
и щипкат страстничко страните ми
и устните ти  -- нежни хлопки
и звънкат ясничко в ушите ми!

Гърдите ти са снежни топки,
ръцете -- дъхави букети
и устните ти нежни хлопки,
нозете -- палави комети...

04. 01. 2011 г.

Прага

© Станимир Тахов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??