8 февр. 2008 г., 14:19

Разпери крила 

  Поэзия » Гражданская
562 1 2

Разпери крила

 

Нека бъдем щастливи,

с Вяра и Божи благодат!

Нека сме здрави и мили,

с разум и мъдрост в този свят!


Нека пребъдваме с воля,

за българска родна земя!

Нека съвест и вяра

издигнат мощно крила!


За нас, за децата напред,

с достойни дела безчет...

Забранете си алчност и лъжа,

изчисти, народе, душата !


Разпери, Боже, с вяра,

над народа мой крила!

Прочисти мощно мисли,

чуй моите земни слова!

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??