Разпери крила
Нека бъдем щастливи,
с Вяра и Божи благодат!
Нека сме здрави и мили,
с разум и мъдрост в този свят!
Нека пребъдваме с воля,
за българска родна земя!
Нека съвест и вяра
издигнат мощно крила!
За нас, за децата напред,
с достойни дела безчет...
Забранете си алчност и лъжа,
изчисти, народе, душата !
Разпери, Боже, с вяра,
над народа мой крила!
Прочисти мощно мисли,
чуй моите земни слова!
© Елена Калчева Всички права запазени
с обич. Хубав стих.