1 мая 2009 г., 13:42

Разпитвах... 

  Поэзия » Философская
829 0 13

 

Разпитвах всички колко ще порасна

физически,

психически,

духовно...

Ще видя ли живота си на място,

където да се чувствам непреходно...

Ще стигна ли предела на мечтите

и светлината в мен да не залеже...

Ще бъда ли високо като мисъл,

която се издига над копнежа...

Разпитвах мъдростта от вековете,

побрала се във томовете книги,

свещениците, пълни с оптимизъм

и баба ми, преди да си отиде...

И всеки срещнат, дръзнал да намери

таланта,

смисъла

и същината...

 

Разпитвах...

Състезаваме се с времето,

а всичко е дълбоко

във душата...

 

© Руми Бакърджиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??