16 нояб. 2008 г., 07:00

Разпознаване 

  Поэзия » Любовная
661 0 9
Собствен живот
се тътри до мене
гладко чертан
не мога да приема
търся размах
през витражи зелени
полъх червен
присветващ бохемски
жив полетял
без дима и шумА
без вина
без награда утешителна
И в очи дано
не гледа неловко
и сгърбен
да ме опива в запоя
да ми намига
и светлост нарича
разпозна ме
нали "пияч" ме ориса
И зъби да не оголва
срещу мене
за Бога
не без усмивка
да на кино
има милиони
всеки ден дано
липсва ми
само един

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??