26 июл. 2007 г., 20:57

Разправят демона че бил 

  Поэзия
624 0 3

 Разправят, демонът, че бил велик,
 проститутките на ъгъла в квартала,
 докосвал нежно тяхната греховна плът
 и ги дарявал с неописуема наслада.
 
 Не обичал, казват, бързата игра,
 на телата им с охота се любувал,
 разнищвайки със устни тайните места,
 навсякъде безумно ги целувал.
                                                                                                  

 А те крещели от екстаз във хор,
 пък той щастливо се усмихвал,
 после палил си цигара само с пръст
 и на сутринта със първите лъчи си тръгвал.

© Ивето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Хубаво, разкрепостено стихче!!!Поздрави!!!
  • Оооо,Ивче,радвам се,че се върнах и мога да те чета...ех този демон...голям любовник
  • Това май е отговора на днешния мой ,,Кошмар'',
    Той е бил демона!
    Хареса ми, Ивче!
    Поздравче!
Предложения
: ??:??