29 мар. 2018 г., 00:49

Разпятието 

  Поэзия » Другая
774 1 0

Деца на Бога сме,

от обич сме родени.

Кръвта на Бога

тече във наште вени.

На кръста прикован

от чадата свои,

той болките понесъл

и за  греховете наши

в небето се възнесъл.

Погребали го

учениците му верни

и името запазили

да се не оскверни.

© Стефка Брайнова Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Великден »

30 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??