29.03.2018 г., 0:49 ч.

Разпятието 

  Поезия » Друга
771 1 0

Деца на Бога сме,

от обич сме родени.

Кръвта на Бога

тече във наште вени.

На кръста прикован

от чадата свои,

той болките понесъл

и за  греховете наши

в небето се възнесъл.

Погребали го

учениците му верни

и името запазили

да се не оскверни.

© Стефка Брайнова Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Великден »

30 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??