Деца на Бога сме,
от обич сме родени.
Кръвта на Бога
тече във наште вени.
На кръста прикован
от чадата свои,
той болките понесъл
и за греховете наши
в небето се възнесъл.
Погребали го
учениците му верни
и името запазили
да се не оскверни.
© Стефка Брайнова Todos los derechos reservados