Mar 29, 2018, 12:49 AM

Разпятието 

  Poetry » Other
773 1 0

Деца на Бога сме,

от обич сме родени.

Кръвта на Бога

тече във наште вени.

На кръста прикован

от чадата свои,

той болките понесъл

и за  греховете наши

в небето се възнесъл.

Погребали го

учениците му верни

и името запазили

да се не оскверни.

© Стефка Брайнова All rights reserved.

The work is a contestant:

Великден »

30 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??