27 янв. 2013 г., 11:46

Разсъждения на тема мъже 

  Поэзия » Юмористическая
1872 1 19

И този мъж излезе слаб пияч.

На вино. На жени, да не говорим.

Дойде по залез. Тръгна си по здрач.

Преди бутилка втора да отворим.

 

И този се оказа беден принц,

избягал от дома на Пепеляшка.

Каляската в дванайсет се стопи...

Отиде си, накуцвайки с тояжка.

 

И този се гласеше за поет -

словата му ухаели на рози.

Разпльокна се, прегазен като с джет,

когато го подхванах със въпроси.

 

И ето ме, подпряла чело с длан,

дояждайки кутия с курабийки,

май схванах най-накрая (срам, не срам)

защо жените станаха лесбийки.

© Васка Мадарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??