26 февр. 2014 г., 22:01

Разюздано резюме 

  Поэзия » Другая
489 0 2

разкрепостена редакторка

рикошира рими

разюздано респектра

резбованата ракета

ритуално разсъблечен

разсънен ритон

разтича резливо "розе"

резюмира резето

разкрачената революция

ренесансово резонира

разсеченото резенче

разумният ръб

рисковано разлиства

риголващо рало

разгръща ранобудната рана

ръждива руменина

ръси роса

ражда ресто

ретроградни рамена

ронят рефрени:
"Разкъсай ритмичния разсъдък!"

"Разкъсай раболепната раковина!"

"Разкъсай радикално реалността!"

"Разкъсай разглезената рапсодия!"

"Разкъсай рамкирания ракурс!"

"Разкъсай ревния реквизит!"

"Разкъсай рижавия регистър!"

"Разкъсай робата ръжена, рицарю рус!"

Раят е ректум...

Рогатият ридае романтично

рехавият ром

ругае риторично

резонно разколебаване

разточителна равносметка

 

© Милко Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??