10 сент. 2009 г., 11:32

Reality 

  Поэзия
414 0 6

Откраднаха душата ми.
Затвориха я в някакви писания.
Прочетоха я и я коментираха.
Посочиха я с пръст, а после съжалиха я.
Накрая я забравиха.
Не беше вече интересна.
Тъй много плачещи души разпътно чакат да ги прочетеш.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??