Sep 10, 2009, 11:32 AM

Reality 

  Poetry
415 0 6

Откраднаха душата ми.
Затвориха я в някакви писания.
Прочетоха я и я коментираха.
Посочиха я с пръст, а после съжалиха я.
Накрая я забравиха.
Не беше вече интересна.
Тъй много плачещи души разпътно чакат да ги прочетеш.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??