29 июл. 2008 г., 14:20

Реалност или сън? 

  Поэзия » Эротическая
1105 0 4
Сънувах те!
Измислен ли си?
Или наистина те има?!
Събличаш ме...
Горещо е под топлите ти пръсти...
Разголвай ме...
Така...
Не спирай...
..........
Изгаряш  ме с поглед.
Изпепели ме!
Изпиваш ме с устни...
Така...
Не спирай...
Отпивай ме на глътки...
като вино...
.......
Въздишка...
Стон...
Целувай ме...
Всеки миг ще експлодирам...
......................

Сънувах те!
Събудих се...
Отново съм сама...
Сънувах те!
Реалност ли си?
Или ти просто си мечта?!
 

© Пепи Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??