29.07.2008 г., 14:20 ч.

Реалност или сън? 

  Поезия » Еротична
1091 0 4
Сънувах те!
Измислен ли си?
Или наистина те има?!
Събличаш ме...
Горещо е под топлите ти пръсти...
Разголвай ме...
Така...
Не спирай...
..........
Изгаряш  ме с поглед.
Изпепели ме!
Изпиваш ме с устни...
Така...
Не спирай...
Отпивай ме на глътки...
като вино...
.......
Въздишка...
Стон...
Целувай ме...
Всеки миг ще експлодирам...
......................

Сънувах те!
Събудих се...
Отново съм сама...
Сънувах те!
Реалност ли си?
Или ти просто си мечта?!
 

© Пепи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??