Jul 29, 2008, 2:20 PM

Реалност или сън? 

  Poetry » Erotic
1228 0 4
Сънувах те!
Измислен ли си?
Или наистина те има?!
Събличаш ме...
Горещо е под топлите ти пръсти...
Разголвай ме...
Така...
Не спирай...
..........
Изгаряш  ме с поглед.
Изпепели ме!
Изпиваш ме с устни...
Така...
Не спирай...
Отпивай ме на глътки...
като вино...
.......
Въздишка...
Стон...
Целувай ме...
Всеки миг ще експлодирам...
......................

Сънувах те!
Събудих се...
Отново съм сама...
Сънувах те!
Реалност ли си?
Или ти просто си мечта?!
 

© Пепи All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??