Никой не иска да е там,
където хора умират,
а други се максимизират.
Никой не иска да бъде в реалността,
където проблемите те блъскат
и отвътре човека пръскат!
Някои са смазани от проблеми,
а други - усмихнати, засмени.
Хубаво ни беше,
когато реалността спеше,
но се събуди,
хвана и повлече други.
С проблеми ги заля...
Някои дори не издържаха
и в пръстта се озоваха!
Останахме ние,
да се борим с това,
да превъзмогнем реалността!!!
© Или Все права защищены